Så trött på naiva människor som inte kan ta ställning för sina handlingar...

Blir så sjukt arg på en person som jag kanske inte gjorde världens snällaste sak emot. Men pga hans naiva handlningar så gör han det bara värre för sig själv..

Jag är bara sjukt irriterad just nu.. någon måste ju ha berättat ... vemf*n är så j*vla dryg och berättar om en sån sak. tror du inte jag själv kan berätta! jag skäms fan inte längre för min handling.. Du förtydligar bara att allt du sagt varit en ända stor lögn! Du är precis som alla andra ! FUCK YOU! Du va seriöst min bästa vän! trodde du inte va som alla andra men du va värre!!! -.-       

Trött på att aldrig bli tagen på allvar alltid bli tagen förgivet så jävla mycket ja vill säga dig men du gav mig inte ens en chans. Så många chanser jag har givit dig! Du visar mig ingen respekt så varför ska ja visa dig..

FATTA! Du betyder inte längre ett skit för mig.. Du är bara ännu ett av mina stora misstag....

Ja du vet vem du är synd bara att du aldrig läser min blogg.. men tro mig får ja chansen att prata med dig så ska ja förtydliga det jävligt noga för dig så att du förstår på ditt naiva språk!

..... Kalla mig H*RA men jag kan iaf stå för vad jag har gjort !






*-Daniel du ska veta vilken underbar person du är. Tack för att du stöttat mig och funnits där när ingen annan haft tid. <3


Min tid är över nu har ja fan stått ut med tillräckligt med skit.... Nu är det min tur att leva mitt liv med mina regler!
FTW!<3

Bloggen börjar bli tråkig, förlåt.

Beroende.. Längtan.. drömmar. För att släcka ett beroende behövs ett annat. men om vi nu säger att de andra är bättre än de första men jag inte kan få tag på de andra men lovat att aldrig göra de första.. Aja.. vem har inte svikit sitt löfte förut.

Vädret är trisst jag är trisst. Börjar känna mig ganska buden.. Mitt samvete har kommit ifatt mig.. Jag vet inte va ja ska göra. Man skyller sig själv för allt. Minnen kommer upp som små bilder.
Jag kommer nog aldrig kunna sluta skylla allt på mig själv..

Sitter bara i sängen som en död kudde. Haha humor har ja än.. Eller. nä..

ibland undrar ja mig själv om det verkligen är värt de. Varför kan ja inte se att jag är fri.. jag är rädd att såra andra men vafan kan ja ärligt göra det mycket värre än va de redan är ..

Satt och titta på new moon,.. Fuck va arg ja blev på mig själv.. Allt som jag såg av filmen var kärlek.kärlek,kärlek,kärlek, lite nakna killar, kärlek kärlek..
det finns ingen evig kärlek i mitt liv.. och att se filmer där det existerar.. får mig bara att vilja sova resten av livet ut.. falska förhoppningar är vad som har tagit mig hit.
det ändra som kan älska mig är en sten.. Minns ni när ja berätta om när jag var liten när ja kände mig ensam tog jag upp en sten krama den och sa att jag älska den.. Och den älska mig.. De fick mig alltid att le.. Men nu när ja plockar en sten talar bara mitt samvete till mig... Den säger mig att jag inte kan utnyttja den för att den inte kan tala. Jag kan inte tvinga en sten till att älska mig.. . Men jag vet att det inte går att älska mig.. Livet är ingen plats för mig. Jag vill gärna lämna, men inte pga mitt liv.. Utan all hat på denna jord..

Okej ja bör inte blogga när ja är depp för de ja skriver makes no sens..

Står på knä framför en stenmur, jag kommer aldrig över aldrig ensam.


Panikångest

ångest, panik. Jag vet inte men rätt känns det iaf inte.
Allt jag uppleft den senaste tiden har bara känts som en dröm. En marddröm. Jag vaknar aldrig upp ur koman i mitt hjärta. 



Blogglich

Hejsan bloggere, Var ett tag sen man skrev något. Har varit på väldigt lata sidan.

Min pojkvän är i thailand för tillfället och två veckor fram så försöker jobba så mycket som det går. Har funderingar på att  ringa in och boka sig till buggkurs. för jag blir trött på att inte röra på mig.

detta är en väldigt seg kväll.. och har tänkt skriva ett par rader med vet inte riktigt va ja ska skriva om xD

känner mig väldigt nere för tillfället. Självförtroendet som tryter. HAr ni någon gång verkligen kännt att folk tröttnat på än, så man till o med tröttnar på sig själv, men det finns inte mycket man kan göra. Känns som att "bäst före datumet" gått ut för längesen. man är bara en stor deg av mögel. Just i de läget är jag i nu.
Men shit.. va ska man göra :/

"som fjärilen en sommar"


RSS 2.0