Snart 2010...

Dagen är här, dagen innan 2010, sista dagen av 2009. På det nya året hoppas jag att lilla landet lagom kan få stora förändringar, Och förhoppningsvis hela världen.

Moderaterna kliver ner, Sverigedemokraterna växer upp och vaknar. Socialdemokraterna lyfter sina rövar ur sina sängar och inser att de inte är dom som bestämer längre, och att de inser att man måste kämpa för att få något gjort i denna värld.

Hoppas alla arbetslösa och sjukskrivna får en chans att få ett normalt liv igen. Och alla egoistiska och rika människor inser att de inte är ensamma i denna värld!

Sen hoppas jag att de kan bli lite skillnad här i välden SVERIGE ja säger bara såhär... Vill ni bli de som U.S.A precis försöker ta sig ur vill ni hamna i de så visst rösta ni då på moderaterna.. Men vill ni ha rättvisa rösta då på något lite mer smartare! Vi vill ha allmän sjukvård i sverige!

Hoppas mammas knä blir bättre på något mirakelsätt. Och pappas företag glider på som smorda chokladbollar^^
min äldsta bror trivs i sin lägenhet, och att hans bil inte blir stulen igen... Andra bror hittar jobb han trivs med. 
För alla mina familjemedlemar har 2009 inte varit ett höjdarår, men får hoppas att de ändras.

För mig har 2009 varit lite anorluna, Har hittat en underbar kille, har en hund som gör varje mörk dag väldigt mkt ljusare! Har funnit borttappade vänner! Och även skaffat nya :D


Kanske man kan kalla de mål :P
Under 2010 kommer följade saker hända för mig!
* 11 mars min hund fyller 1år!
* förhoppningsvis få sommarjobb kommer bli jätte kul!
*Börja sista året på NTI!
* 31 Juli: Jag blir 18 !


Saker som ja hoppas kommer hända!

* Börja träna, äta bra. gå ner i vikt.
* Skaffa helgjobb.
* RÖSTA!
*resa bort.

Juste måste bara berätta kort var och handla i stockholm i måndags fick massa för pengarna! Synd bara att de mesta på rea är verkligen kläder som dom haft på lager som ingen vill ha:S synd..

Dagens bild

Jag älskar verkligen den där bilden. Tog den till ett skolarbete. Den är photoshopad med färgerna.
Men jag tycker verkligen händer speciellt manshänder är verkligen vackra.


P.s Saknar dig Leslie! Hoppas du har de kul i Nybro! <3


GO FORTSÄTTNING PÅ ER!




Helloooo!!

Sitter i soffan med stelfrusna fötter ^^ Kallt är de ute :D Men synd och klaga nu när äntligen snön är här!

Satt och lata lite hemma idag när jag plötsligt kom på att jag hade SSU möte i strängnäs :P (SSU= Sveriges socialdemokratiska ungdomsförbund) oj!Tur va var de en halvtimme kvar innan bussen gick :D
Vi satt och planera lite till helgen om lite aktiviteter vi ska göra (A).
aja ointressant de ja ville komma till var att efter mötet drog jag och Pierre (ordförande i strängäs kummun SSU) till tågstation och väntade på bussen hem. Då satt vi och snacka lite då han sen berättar att han haft tanke på att kanske sluta som ordförande. Så vi snacka lite om vem som han ville skulle ta hans plats isf. Då nämnde han att han tyckte jag skulle passa! och att jag skulle tänka efter om de skulle vara något för mig.
FATTA! Fan va bra ja skulle göra kommunen! Haha grymt ;) så jag satt och tänkte hela bussresan hem vad ja skulle göra:P

Aja Jag är brunett nu iaf;) Emma färga håret på mig igår:P är väldigt nöjd vill bara klippa mig sen är ja nöjd:D
och kanske färga underhåret svart:P

Nu är jag jätte seg och väldigt trött. Sitter och tittar på bones, fy fan va snygga ögon han har va heter han nu igen :P..... Aja ni vet nog vem ja menar^^ han som spelar angel i buffy and the vampire slayer.. Juste Booth ! GRRR säger ja bara:O!!

Ingen som känner att dom vill bli medlem i ssu:P ?? Ta kontakt med mig då;) tro mig roligt har vi :D och du får mycket att säga till om som kan göra en chans att ändra kommunen:P

MYSPYS!

HEJSAN!!!!!!

Nu är det dags för myspys med mentorn:D Eller ja vi har rörligbild och vår dokumentär är äntligen klar!

Vi har gjort en dokumentär kallad värsta sexet som handlar lite om sex och hur underskattat det är!! ^^
"sex beroende är vi allihoppa allihoppa allihoppa du med och jag med!!" LAAA LA LALA!!

Så nu ska vi snart fika lite ^^ Och kolla på alla våra filmer:D

Nu börjar det!

Dagens bild!

En gäspande gizmo!

Okej mina bilder makes no sense Än men kommer bli bättre när jag kommer igång;P

Hela skolan brinner ner hela skolan snart vi icke ser!

Nä tyvärr de va inte så xD en lärare brände en macka i stekpannan xD Alla elever på NTI och Mickael elias suckar för de tvingas gå i trapporna. Hela brandkåren kommer ner i fullfart! Skolorna får kondition!

haha men aja tiden drog på vår engelska! Så slutar om en kvart :D

Självkänslan suger!

Blä mitt självförtroende är väldigt lågt just nu:/ man känner sig bara så jävla äcklig. Även om man duschar så känner man sig ändå inte ren. Du vill ut och springa och förlora minst 80% av din vikt :/ men att du ändå känner att du inte räker till..

Juste! Btw skriver de nu innan ni läser! Vet ni varför det oftast blir bråk mellan tjejer! För de finns folk med starkare och folk med svagare självkänsla. De med svagare blir lätt svartsjuka utan att de vet om de. och de med starkt lever bara på och går bara över de små hinderna.


Kolla nyss på playboy mansion. där alla har "perfekta" kroppar och ursnyggthår med ett gulloigt leende.. Kalla de fake om ni vill men man blir fan avundsjuk :/  Men klart man vill vara snyggast av de snyggaste okej inte för att få all uppmärksamhet utan för att för en gång skull känna att man har någonting man kan vara stolt över..

Mitt självförtoende går upp och ner hela tiden och jag blir less på de.. Ena sekunden tittar jag på svenska hollywood fruar och bara känner hur ilsk man blir på Anna anka som sitter och påstår att hon har en snyggare kropp en än 17 åring i sverige.. och att tjocka människor är egoister att dom inte bryr sig om sina pojkvänner o blablabla.. Aah men anna anka konstigt att folk har sex med lampan släckt och vill använda täcket när du kommer med dina åsikter.. snacka om att hon är blind för verkligheten. Men sen så behöver man inte gå så långt för att höra dess åsikter. Blir bara så less på hur samhället är beroende av utseendet.. För de blir dominoefekten av de hela. Klagar en på sin kropp fortsätter den andra.. aja ja är iaf less på min vikt även om de kan verka som om ja har världens självförtroende så har ja inte alltid de. Bara de att jag gillar inte att klaga framför alla andra.

Men iaf de ja skulle komma fram till är att jag får fobi att kolla på filmer som amarican pie, playboy mansion och till och med porr med min pojkvän.. för jag mår så himla dåligt och skäms som fan för att jag ser ut som jag gör!
Sen blir det ju inte bättre när man ser alla sina polare växer upp och är så sjukt snygga!!! om ni inte vet vilka ni är så räcker de med att jag säger att är ni min vän så menar jag er!

Men de kan nog bygga på att jag hellere ser insidan än utsidan. Eller jag ser mer insidan som utsidan.

Passande bloggbild!

Vissa dagar är bara inte lika bra som vissa andra, Alla är vi lika värda..

min stavning suger förlåt med det får ni stå ut med xD  Vill bara tacka för mig och sov gott söta små bloggare ! och glöm inte bort att alla är unika på något sätt och alla har vi något vackert!! (ävenfast vi alltid inte kan se de, eller ens röra de, eller känna de)


Hejsan igen!

Oj varit väldigt dålig på att hålla mig uppdaterad här på min blogg^^

Kom precis hem från lucian i kyrkan, väldigt pinsamt var det. För i år kom prästerna på att dom ville ha det tsm med mässan. MOHAHA! Jajo de gick ju som de gickxD Planen var att vi skulle sjunga alla låtar utom 2 så skulle vi sätta oss så börja mässan, saken var bara den att nästan alla var där för att kolla på lucian och hälften av dom är inte ens kristna. xD så ja jo va hände när mässan börja köra igång jo de flesta folken drog. Så de va väl en cirka 50 pers som drog xD Aja:P Bra gick de iaf tappa bara bort texten x antal gånger xD hihi ^^

Aja nu ligger ja här i sängen och ska spela age of empires!!! WEEEY !! De är så J*VLA kul ^^

Imorgon börjar sista veckan i skolan innan lov:D Sköööööööööntett!!!!

Dagens bild får ja ju inte glömma:O!

Min bror och käre hund som ligger på golvet^^ Diezel gillar att lätttillgänglig ut^^ ;)

aja kanske skrivet ett inlägg i morgon förhoppningsvis :D Är litte trötter nu men ska pyssla om Jonathan lite ;) hihi (A) Sen spela Age of Empires :D Mohahaha!!

Ses!

Hellojsan nu är jag på topp med åsikter!

Länstrafiken
Dissen till länstrafiken sörmland säger jag bara:O! Förra veckan när jag och Hanna skulle åka hem från skolan satt vi på E-tuna bussen mot strängnäs. När vi väl kom fram upptäckte vi att bussen till åker åkt utan oss:O! DVS att bussen från e-tuna var typ 10 minuter sen och bussen till åker åkte 2minuter för tidigt:S Dumma buss säger ja bara:O! Sen idag när jag och Angelica skulle av dragspelsbussen var vi vist lite sega ut då stängde bussgubben dörren och åkte vidare, men som tur är vänder den nästa busshållsplast och åker typ samma väg tebax. Men bara för de så åkte den gbubben minst 5 minuter försent-.-

BLÄ BUSSEN! Lär er att konversera med varandra och sluta rök! De tar dyrbar tid:O!

Sj

Dom gör mig så otroligt arga! Ni anar inte hur mkt pengar Sj får in dagligen! Har ni tänkt på att ni betalar skatt till sj! Plus att ni måste batala för att åka med sen!
och så menar dom att vi ska åka tåg för att värna om naturen! HALLÅ! Man har ju inte råd att åka tåg 100kr för att åka till stockholm! det är ju sjukt! så mkt billigare och samåka!
Sen inte bara att dom lurar oss på pengar, otrevliga är de också! Vet inte hur många gånger man fått dagen förstörd för att personalen är så otrevlig. Även fast det inte är mig dom skriker på. Dom tar alla som idioter, Sj ska ju göra så alla är "så enkelt" och "Så billigt" LURENDREJERI säger jag bara!!
Minns en kvinna som satt på tåget och hade köpt ett kort så man kan betala hur många resor man vill ha, De hon inte viste va att de kunde gå ut. Då stod kontrollanten och var jätte ortevlig mot kvinnan! Som desutom inte var bra på svenska.
SKÄMS säger jag bara SKÄMS! MEN! det finns även personal (har bara träffa två en så länge) som är jätte trevliga! De va unga och kvinnor! PLUS till dom! Och de andra i personalen som är treeeevliga!

Mohaha MUF!

Sen vill jag bara säga LOL till muf (ModeraternasUngdomsFörbund) För deras "film kapanj" för sjukvården! xD ni måste se den även om ni inte är intresserade av politik för killen gör verkligen bort sig^^
han snackar om att de inte är jämnställt på sjukhusen pga att när han fick ligga på sjukhuset så var de ända han kunde läsa en tant tindning och på tv fast det bara hem till gården! FÖR DE FÖRSTA! Akta dom med fördomar! + va fan har det med jämnställdhet och göraxD
Kolla in videon på http://www.muf.se/tubeit.php?m=http://www.youtube.com/v/ZTFz2LQrAa4&id=213

Haha tro mig detta blir inte första gången jag kommer trycka ner politiken;) Dagens politik är LOL!


Mohaha hade fotomys med en kompis igår och här är bilden som även blivigt dagens bild ;P
Linn

Lite nice blev den hon har färg i ögonen xD aj^^
Nja de gick inte så bra för ja blev galen på min kameraxD men men^^

Nä nu har jag bloggat klart för det här inlägget dags att spela Age of empires!

TJOOOOOOOOOOOO!

God eftermiddag folket!
Har spenderat min helg med min korkade pojkvän... Som nu sitter bredvid och mobbar mig för att jag bloggar.. Snacka om att vara avundsjuk! Har spelat age of empires nyss sjukt kul man fastnar verkligen i de!.


Jag och min pojkvän har precis startat en tävling med två av våra goda vänner Emma och Kim. tävlingen går ut på att ha sex på "vågade ställen". Ja de va dom som bad om de och nu ska vi slå dom!!

Jag är iaf på de! min pojkvän tittar bara konstigt på mig! men vill inte han vara med får han väl skylla sig själv;)

Bakade pepparkakor igår:D Jätte fina bilder kommer sen;)

Dagens bild btw;)

Min hund som valp!


Lucia träning i morgon.. inte pepp alls-.-

Men nu tjatar saken bredvid med seeees !

pussett!<3

Termometernapp

Haha Nere på hemköp titta vid det börjas med!


Napptermometer! undrar om det går att använda på hunden;P?


Någon som har något ovanligt förslag på julklapp till pojkvän?
Det börjar närma sig jul och jag har inte köpt någon julklapp än! Lat det är va man är! ^^

VänReklam!

Dags för vänreklam!

Börjar med min käre fjortis Leslie ;P Hennes blogg http://leslievanessalavalle.blogg.se/

Vi började umgås när vi började på NTI och hamnade i samma klass ;)

Här kommer lite bilder ni kanske inte sätt på henne ;) och mig (A)

På parkenzoo i sommras ;P


Öppethus förra året :D


Efter Leslie blivigt knäckt av mig ^^ Mohaha!!


Haha älskar dig min fjortis ! Kolla in hennes blogg hon är grym ;)



Nästa kompis är Hanna = Hannibal!    http://hannibalthejoker.blogg.se/

Vi träffades också första året på NTI ;P



Hanna i sommras

Älskar dig snyggo!


Glöm inte och titta in deras bloggar!!

Måste dra till hemköp nu;) 2 timmars hål!

Godmorgon!

Godmorgon alla morgonpigga bloggare!

sitter i skolan på svenska, Ska skriva om "min egen namnhistoria" men var bara tvungen att skriva ett litet blogginlägg så man kan komma igång.

Om ni vet någon fakta om mitt namn som kanske inte jag vet så skriv gärna ;) Mitt namn är Denize för er som kanske inte förstod dexD

min kväll igår var inte så värst rolig. Jag är konfirmerad sen ungefär 3år tebax och går nu "vidarutbildning". Vi har en ungdomsgrupp för oss som redan konfirmerats men fortfarande vill lära oss. Varför jag skriver "vidarutbildning" är för att vi kanske inte alltid lär oss mer. Det bilr lätt att prästerna låter oss gå ner till ica och hyr en film som vi kollar på och käkar lite godis osv. Men tro mig kul har vi. För er som bor i åker länna så har Församlingsbladet kommit ut där jag längst bak i häftet skrivit lite hur det är på församlingshemmet och hur det är att vara medlem i svenska kyrkan. Men snälla ja ber er kolla inte på bilden på mig ^^ Ignorera den bara!

Men det var inte riktigt det jag tänkte skriva om. Men tro inte nu att bara för att jag är kristen så kommer min blogg bli tråkig, då har ni fördomar som ni bör tänka efter;)

När jag träffar människor första gången brukar dom fråga vad jag gör på fritiden. Och ja jag har mycket för mig för jag är väldigt social. ;P

Nä men gårdagen var väldigt tråkig till kvällen. Jag gick till församlingshemmet för att träna till lucia. När jag kom dit var allt som vanligt. Tills Lotta (som var min handledare på min praktik) kom och lämna min utvärdering av min praktik. Jag blev förvånad när jag öppnade lappen och fick de dessa svar!

Hur har det fungerat att ha en praktikant på företaget/ i organisationen?
mkt bra

Omdöme avseende aktuell praktikant?
mkt gott

osv. Skit tråkiga svar!! Sen när jag såg vem som skrivigt under blev ja ännu mer förvånad. De var chefen som skrivigt och förstår inte varför han kommentera de med tanke på att jag knappt var med honom! Ville att lotte skulle skriva.. -.- trött jag blir på honom så nu tänker ja streka med att inte gå dit på torsdagar längre-.-

Aja skit i de nu kommer Dagens Bild:D

Diezel och Gizmo

Detta är de små liven som lyser upp ens vardag. Diezel är min vovve och är världens gulligate!

En ny Bloggare på nätet är här

Hej hej alla bloggare och välkomna till min blogg;P

Jag tänkte börja berätta lite om mig själv. Jag är tjej på 17 sommrar som går 2:an media på NTI Esklilstuna!
Jag bor i en byhåla med min familj och min hund Diezel på 7 månader! har även pojkvän.. Ja de va väl det intressanta om mig xD

Jag kommer i min blogg visa bilder eller filmer som jag själv och mina vänner tagit som jag vill Hissa en aning. Även skriva om mina åsikter som jag vill hissa eller dissa!

Favouritbilden!


Tagen en Hannibal i sommras titta in hennes blogg vet ja!

Hannibaljoker.blogg.se


jag har varit med om lite oturliga saker som har hänt mig dessa senaste veckor!
jag har precis kommit tillbaka till skolan från en vecka lov och 4 veckor praktik på församlingshemmet.

* Jag var hos tandläkaren förra veckan. När jag skulle öppna dörrarna så var dom jätte sega! så när jag var klar hos tandläkaren och var påväg tillbaka så såg jag en lustig liten knapp bredvid dörren, så smart som jag är trycker jag på den för att förvänta mig att dörren ska öppnas automatisk! Men gjorde den det NEJ! Ist så märker jag hur hela avdelningen slocknar! Det var grymt pinsamt, tur var jag där så sent så det satt inga untanför som satt och vänta på att komma in. men min tandläkare kom förbi, till mitt försvar säger jag "oj, ja trodde de va dörrknappen" Då peckar hon på väggen mitt emot där jag ser dörrknappen gömd bland minst 10 andra knappar och saker. -.- PINSAMT!

*Under tiden jag vänta på att läkaren skulle komma förbi efter hon tämnat in bilderna på rönken så upptäckte jag att tandläkarna börjat med flour flux på "bag in the box" ;) Bild kommer senare:D

* Igår stod mamma och jag och bakade lussekissar när min mormor kom förbi. Just då stod mamma vid matbredaren och vispa degen. Då fråga mormor om den var ny?, Mamma svarar mamma lite skämtsamt "Nja den fick vi nog när vi gifte oss". Då säger jag "Är du säker fick du den inte när du fyllde 50?" Hahha mamma blev inte så glad med tanke på att mamma bara är 42xD Eller va de 42:S Hihi (A) Aja jag mena iaf när hon fyllde 30 (A) ^^ Tur är min mamma så snäll :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0